Over Tehabe

TeHaBe is al meer dan 12,5 jaar een begrip in de lastechniek.

In 2016 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Korenbree 56 in Borculo, waar zowel de groothandel als het gasdepot is gevestigd.

Sinds het begin van onze onderneming zijn wij dealer van Oerlikon en Weldline, wat inmiddels door Lincoln Electric is overgenomen. Oerlikon is een toonaangevend internationaal merk, dat door innovatie producten levert om te lassen en te snijden voor professionele gebruikers. Door de krachten te bundelen met Lincoln Electric komen hier producten uit voort die voldoen aan de toenemende eisen voor verbeterde productiviteit. De Citopuls III en  de Citosteel III zijn de enige lasbronnen in de MIG/MAG-lasmarkt die superieure kwaliteit lassen en geavanceerde lasprocessen biedt, met een eenvoudige interface, die eenvoudig is te begrijpen en een overzichtelijk frontpaneel heeft, tegen een concurrerende prijs. Ook voor plasmasnijders is Oerlikon een uitstekende partner.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers en ons ruime assortiment kunnen wij u op het gebied van lastechniek optimaal ondersteunen.